Bestil kontaktlinser i Hadsten og omegn

Både Mette, Didde, Helen og Mette er optikere med mange års erfaring

Vi kan kontrollere om dit syn har ændret sig og få en snak om de nye muligheder, der er kommet siden sidste gang du fik briller. Er det første gang du skal have briller, kan vi vejlede dig til at finde den løsning, der imødekommer dine behov bedst muligt. Vi laver altid en grundig synsprøve.

Der sker hele tiden en udvikling i fremstillingen af brilleglas. Derfor findes der i dag langt bedre og mere avancerede glas, end der gjorde for nogle år siden. Resultatet af dette kan både være et bedre syn og bedre komfort i hverdagen. Vi leverer alt i briller og solbriller med og uden styrke. Vi laver læsebriller, kørebriller, golfbriller, sengebriller, cykelbriller, dykkerbriller og nytårsbriller.

Vi er så heldige at Mette er svagsynsoptiker og derfor kan hjælpe vores kunder med de lidt mere specialiserede synshjælpemidler så som lupper og svagsynsoptik. Vi sørger for ansøgninger til det offentlige samt til synssamarbejde midt.

Kontaktlinser

Hvis du er til kontaktlinser kan også vi tilbyde mange løsninger. Vi har fuldtidsabonnementer og deltids abonnementer. Vi kan tale om hvorvidt linserne er til sportsbrug eller du ønsker at bruge dem hele dagen og natten. Vi, Hadsten Optik, har stor succes med at tilpasse linser med læsestyrke (multifokale linser) og var nogle af de første der startede op med konceptet i Jylland. Vi har endagslinser, 7 dagslinser, 14 dagslinser, speciallinser, månedslinser, døgnlinser, silikonelinser, linser der korrigerer for bygningsfejl og farvede linser. Vi har linser der kan korrigere for stort set alle synsfejl, og er grundige og seriøse i vores vejledning. Hvis ikke man passer på sine øjne og går til regelmæssig kontrol med sine linser, kan man risikere at der opstår komplikationer der ikke opdages i tide. Derfor er alle linsekontroller inkluderede i vores abonnementer

Er det lige noget for dig?

Når vi laver en udmåling til kontaktlinser, får du altid fortaget en synsundersøgelse så de styrker vi beregner ud fra, er det optimale. Vi tjekker også om dit øjes overfalde, hornhinden, er sund så den kan holde til at få en kontaktlinse påsat. Hornhindes krumning bliver også målt, da det har betydning for hvilken linser vi anbefaler. Hvis hornhinden er meget krum eller flad er det vigtigt at linsen passer ellers falder den ud.

Der findes rigtig mange forskellige typer af kontaktlinser, og hvad der passer til øjet er meget individuelt.

Hvad skal jeg så vælge?

linser: er typisk vores første valg til langt de fleste. Du bruger et sæt linser hver dag og de skal smides ud efter brug. De findes bånd med plus og minus styrker, bygningsfejl og flerstyrker. Fordelen er at du altid får en ny frisk linser på hver dag, så du ikke skal være bekymret for infektioner. Ulempen kan være prisen, endags linser er lidt dyre end andre typer.

Månedens linser: er linser der skal bruges 30 gange inden de skal skiftes. Det er ofte linser vi vælger hvis du har lidt specielle styrker, høje bygningsfejl, eller hornhinder der er lidt uden for standarten. Vi kan nemlig skræddersy linserne mere end vi kan med endagslinser. Fordelen er at vi kan tilpasse dem i en større grad og de er lidt billiger. Ulempen er at du skal bruge den samme linse i længere tid, det vil sige der er lidt større risiko for infektioner (selvom vi ikke ser ret mange infektioner i dag). Linsen skal også rensens og opbevares i væske hver nat.

Døgnlinser: er linser du må sove med i op til 30 dage uden at tage linserne ud. De er især en fordel hvis man skal op midt m natten af forskellige årsager, eller man ikke har mulighed for at håndtere linserne under rene forhold.

Special linser: er til de øjne der falder uden for normalvariationen, eller pga. sygdom eller operationer ikke kan bruge standart linser. De kommer i forskellige udskiftningsintervaller, alt fra 1 måned til 1 år. Og kommer også i forskellige typer materialer. Nogen er fleksible, andre er formfaste. Andre igen skal fyldes med væske inden brug. Fordelen er, at her er der stort set ikke nogen grænser for hvad vi kan lave af styrker og det er ofte også her du får det bedste syn, da linser er fuldstændig skræddersyet til øjne, der bliver kun lavet efter mål; lidt lige som et skræddersyet sæt tøj. Ulempen er at det kræver noget mere håndtering og dermed også lidt mere tilvænning. Det er heller ikke den billigste løsning i forhold til kontaktlinser.

Natlinser / Ortho-k: det er også muligt at få linser du skal sover med om natten og tag uden om morgen, og så kan du se resten af dagen helt uden briller eller linser. Det er ofte en linse type vi tilpasser til børn der er nærsynet og som stadig stiger i nærsynethed (det kan du læse mere om under nærsynethed). Natlinserne kan også tilpasse voksne, der ønsker en større grad af frihed. Det er en type linse, der har været på markedet i rigtig mange år og som en gennemtestet. Den laver vakuum på hornhinden og på den måde former den hornhinden. Det er en linse der også bliver fuldstændig skrædersynet til dit øje.

Hvorfor ikke bare købe på nettet?

Fordelen ved at få linser inde ved os er at vi altid vil søger for at den linse du har er et sundt valg og du ser optimalt. Ved os bliver du indkaldt til kontrol hvert ½ år, så du aldrig skal være usikker på om alt er ok. Vi er heller ikke en del af nogen kæde og derfor ikke er begrænset til få leverandører, men kan bestille der hvor vi får den bedste linse til dig. Du har både mulighed for at købe dine linser kontant, det er især en fordel hvis du ikke bruger linser hver dag, så risikere du ikke at have alt for mange linser der hjemme. Du kan også få dem på abbinement hvor det er os der søger for at du aldrig løber tør for linser. Lige meget hvad vil du blive indkaldt til kontroller, som altid er gratis hvis du får linser hos os. Vi gør også rigtig meget ud af hold os opdatere omkring linseudvikling og derfor flere gange om året på kursus.

Ofte stillede spørgsmål om Kontaktlinser:

Hvilke forskellige typer kontaktlinser findes der?

Der findes rigtig mange forskellige. Ikke kun i hvor lang tid de hold; alt lige fra 1 dag til over 1 år. Linser kan også laves i alle styrker. I dag findes der standart endags- og månedslinser, der dækker langt de flestes behov. Vi har dog også mulighed for at lave special linser, der er fremstillet på mål, så de også passer hvis du falder uden for standarten. Hvilken type der passer bedst til dig, er noget vi finder ud af samme.

Kan jeg sove med mine kontaktlinser i?

Kun hvis de er godkendt til det. Bruger du linser hvor du skal bruge et nyt sæt hver dag, må du aldrig sove med dine linser. Nogen linser er godkendt til døgnbrug, som man kan sove med i en uge eller 30 dage. Men det er kun hvis du har fået af vide af din optiker at du må det. Det er nemlig også nogle øjne der ikke kan tåle det, selvom linserne er godkendt til det. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte os. Og er det noget du godt kunne tænke dig at prøve skal du bare sige til.

Hvordan renser jeg mine kontaktlinser?

Når du har linser du skal bruge mere end 1 dag, skal linserne renses om aftenen. Det gør du ved at placere linsen i din håndflade, hælde linsevæske (det skal være det der kaldes en alt-i-en væske) over linsen og gnide linsen i 20 sek. derefter placere du linsen i dit linseetui og fylder den med væske. Om morgenen kan du tage linsen direkte fra etuiet og sætte linsen i øjet. Væske fra etuiet hælder du ud og lader etuiet lufttørre til du skal bruge den igen. 

Linser må godt ligge i etuiet i længere tid end 1 dag, men hvis de ligger der mere end 8 dage skal væsken skiftes. Husk altid at skifte etui når du køber ny væske.

Hvor tit skal jeg skifte mine kontaktlinser?

Det kommer an på hvad det er for en type du bruger. Hvis du har linser der kommer i 30 stk. pakninger skal du skifte dem hver dag. Hvis de kommer i 6 stk. pakninger skal de skiftes 1 gang om måneden. Det er de 2 mest almindelig udskiftningens intervaller, men der findes også uge, 14-dags og år skift. Hvis du er i tvivl, kan du ringe ind til os, så kan vi hjælpe dig.

Følg med i vores hverdag på Facebook

Hold dig også nemt opdateret med vores nyeste rabatter og kampagner.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
SKAL DU MED PÅ VORES HOLD? 🤩
Igen i år støtter vi op om Stafet for livet, og nedtællingen er igang! 
Vi glæder os SÅ meget til at løbe (eller gå eller spise en grillpølse) i den gode sags tjeneste, med jer 🤗
Der er nemlig ingen krav i forhold til hvilket niveau man deltager på, eller hvor længe du deltager 🫶
Om man løber en maraton, går en runde eller bare stikker hovedet forbi vores telt og siger hej - alle er velkomne på Team Hadsten Optik! 🤗
Vi betaler tilmeldingsgebyret på 100kr.

ALTSÅ 📣📣📣 Du kan støtte et virkelig godt formål, få lidt at spise og drikke og samtidig få en god undskyldning til at tage en ven under armen til en hyggelig gåtur - uden overhovedet at skulle have pungen op af lommen! DET er da ren win-win, hva’!? 😎🤩💪

Det er d. 24.-25. August kl. 11:00 lørdag til kl. 11.00 søndag. Hadsten Idrætscenter v. Bavnehøjskolen. Skovvangsvej 20

Du kan tilmelde dig (og dine venner, familie eller kolleger) ved at kigge forbi os i butikken, skrive til os her, på mail info@hadstenoptik.dk eller ringe på 86981565

SKAL DU MED PÅ VORES HOLD? 🤩
Igen i år støtter vi op om Stafet for livet, og nedtællingen er igang!
Vi glæder os SÅ meget til at løbe (eller gå eller spise en grillpølse) i den gode sags tjeneste, med jer 🤗
Der er nemlig ingen krav i forhold til hvilket niveau man deltager på, eller hvor længe du deltager 🫶
Om man løber en maraton, går en runde eller bare stikker hovedet forbi vores telt og siger hej - alle er velkomne på Team Hadsten Optik! 🤗
Vi betaler tilmeldingsgebyret på 100kr.

ALTSÅ 📣📣📣 Du kan støtte et virkelig godt formål, få lidt at spise og drikke og samtidig få en god undskyldning til at tage en ven under armen til en hyggelig gåtur - uden overhovedet at skulle have pungen op af lommen! DET er da ren win-win, hva’!? 😎🤩💪

Det er d. 24.-25. August kl. 11:00 lørdag til kl. 11.00 søndag. Hadsten Idrætscenter v. Bavnehøjskolen. Skovvangsvej 20

Du kan tilmelde dig (og dine venner, familie eller kolleger) ved at kigge forbi os i butikken, skrive til os her, på mail info@hadstenoptik.dk eller ringe på 86981565
... Se mereSe mindre

4 dage siden
STAFET FOR LIVET ❤️

Igen i år hopper Hadsten Optik i løbeskoene, og stiller op for den gode sag.🌸

 Vi håber at du kunne have lyst til at være med på vores hold, og hjælpe os med at nå vores mål: at donere 10.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.
 Det er d. 24.-25. August. Kl. 11:00 lørdag til Kl. 11.00 søndag.

 Hadsten Idrætscenter v. Bavnehøjskolen. Skovvangsvej 20.
Stafet For Livet Hadsten

Ring 86981565 eller kig forbi - så tilmelder vi jer… og betaler jeres start gebyr på 100kr

STAFET FOR LIVET ❤️

Igen i år hopper Hadsten Optik i løbeskoene, og stiller op for den gode sag.🌸

Vi håber at du kunne have lyst til at være med på vores hold, og hjælpe os med at nå vores mål: at donere 10.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse.
Det er d. 24.-25. August. Kl. 11:00 lørdag til Kl. 11.00 søndag.

Hadsten Idrætscenter v. Bavnehøjskolen. Skovvangsvej 20.
Stafet For Livet Hadsten

Ring 86981565 eller kig forbi - så tilmelder vi jer… og betaler jeres start gebyr på 100kr
... Se mereSe mindre

2 uger siden
Jeg vil sige 1000 tak til @markusmindegolf klub☀️ hvor jeg idag var sponsor for søndagens match.
Matchen blevet spillet i en A,B og C række

Derude mødes jeg altid, af glade og passioneret mennesker 😉 der både går op i deres sport og hygger sig enormt meget samtidig 🙌

På billedet ser i dagens dygtige vindere - et stort tillykke herfra 
-
-
-
#hadstenoptik #hadsten #golf #matchgolf #golfspiller #søndagsgolf #briller #optik #brillestel #golfbriller

Jeg vil sige 1000 tak til Markusminde Golf klub☀️ hvor jeg idag var sponsor for søndagens match.
Matchen blevet spillet i en A,B og C række

Derude mødes jeg altid, af glade og passioneret mennesker 😉 der både går op i deres sport og hygger sig enormt meget samtidig 🙌

På billedet ser i dagens dygtige vindere - et stort tillykke herfra
-
-
-
#hadstenoptik #hadsten #golf #matchgolf #golfspiller #søndagsgolf #briller #optik #brillestel #golfbriller
... Se mereSe mindre

2 uger siden
Indlæs mere