Hadsten Optik, alt i kontakt-linser, briller og solbriller

Uanset om du har brug for kontaktlinser, briller eller solbriller og ligegyldigt hvilke form for specialbehov du har, kan vi levere en synsløsning til dig hos Hadsten Optik. Vi har været i byen siden 1971 og har fulgt med udviklingen hele vejen. Vi har altid arbejdet med den nyeste viden og den nyeste teknik – fordi vi tager dit syn alvorligt.
Har du brug for briller eller kontaktlinser, så ved vi at det er noget der har en stor betydning i din hverdag. Derfor skyder vi ingen genveje eller går på kompromis, når vi skal finde den mest optimale synsløsning til dig – hverken når det gælder teknik, udseende og kvalitet på løsningen.

Professionel og personlig betjening

Vi er håndværkere af den gamle skole, hvor tingene skal være i orden og vores kunder skal være tilfredse – hver gang!

Derfor lægger vi vægt på personlig, oprigtig og grundig rådgivning og vejledning, både når det gælder valget mellem briller og kontaktlinser, samt når du skal vælge hvilke linser og hvilke briller, som passer dig bedst.

Netop fordi faglighed og professionalisme er en selvfølge for os, kan vi tillade os at være helt nede på jorden og holde en rar og behagelig tone og skabe en hyggelig og venskabelig oplevelse, når du skal vælge din nye synsløsning. Hadsten optik er vores andet hjem og hver en kunde der kommer i vores butik behandler vi som en gæst. 

Briller siden 1971

Hadsten Optik ejes af anden generation af en optiker-familie. Villy startede med egen butik i Hadsten i 1971. Her overtog han det daværende Hadsten Brillecenter, som lå i Vestergade.
Senere var han med til at starte kæden Nyt Syn, som vi var medlem af indtil for 2009, hvorefter vi skiftede til Profil Optik. Siden 1. april 2017 har vi heddet Hadsten Optik og er atter en selvstændig optiker-forretning.
I dag er det Mette som står i spidsen for butikken sammen med Didde, som blev medejer i 2021. Mette startede som optiker i butikken i 2005 og de første 6 år arbejdede hun sammen med sin far, indtil han gik på efterløn i 2011.
I dag er vi 4 optikere og en optik-assistent i butikken. Vi har boet på den nuværende adresse i Søndergade siden 1. september 2017. Det er intet mindre end verdens mest fantastiske optiker-forretning, synes vi.

Mode – Stil – Pris – Du vælger selv din løsning

I butikken fører vi alt inden for solbriller og briller. Vi har alle de kendte og populære mærker og kan levere alle former for synsløsninger. Vores priser spænder fra helt billige briller der matcher discountkædernes priser, til de eksklusive løsninger hvor der ikke bliver gået på kompromis med design eller kvalitet. Vi råder dig altid omkring hvilken løsning der passer bedst til dig og dine øjne.

Det samme gør sig gældende inden for kontaktlinser, hvor vi har både flerstyrkelinser og komplette løsninger til alle former for synsfejl. Du kan altid prøve dem gratis – uanset tilpasningsbehov.
Så uanset hvilket mærke, hvilken stil eller hvor stort et budget, du har, kan du finde lige præcis de briller, som passer til dig. Det gælder også inden for solbriller, som vi kan levere både med og uden styrke.

Velkommen hos Hadsten Optik - din lokale optiker i Hadsten, nær Hinnerup.