Vi er din optiker nær Hinnerup

Er du på udkig efter nye briller, kontaktlinser, solbriller, eller vil du gerne have foretaget en gratis synsprøve? Hos Hadsten Optik har vi siden 1971 budt gæster velkomne i vores hyggelige forretning på Søndergade 11 i Hadsten. Her tager vi imod kunder fra byen samt det nærtliggende område - også Hinnerup.

 

Briller og kontaktlinser til alle

Vi tager imod børn, kvinder og mænd, som ønsker en professionel behandling og en personlig kundeoplevelse. Vores udvalg er bredt, og vi tilbyder briller fra nøje udvalgte mærker som Tom Ford, Marc Jacobs, Entourage of 7, Lindberg, Gucci og Kilsgaard. Vi tager os altid god tid til at finde den helt rette model for dig, og vi byder gerne på en kop kaffe eller et glas fredags-rødvin, også selvom du ikke skal købe en brille - du er altid velkommen.

 

Vi har mange kunder, som kommer til os pga. den gode stemning i butikken og vores gode service. Derfor kommer mange af vores kunder også fra omkringliggende byer som f.eks. Hinnerup. Du kan finde butikkens åbningstider samt rutevejledning her.

 

Kom på et uforpligtende besøg

Uanset om du ønsker hjælp til at finde de helt rette briller til dig, eller om du blot ønsker en uforpligtende snak og en kop kaffe, er du velkommen i vores butik. Har du spørgsmål til vores udvalg, eller vil du gerne bestille en tid til en gratis synsprøve, er du velkommen til at ringe på telefon 86 98 15 65 eller skrive en mail til info@hadstenoptik.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik.