Hvis man ikke selv har mulighed for at komme fysisk til Hadsten Optik, så pakker vi kufferten og tager hjem til dig. Vi laver mange briller ude i folks hjem, hos gangbesværede eller hos andre kunder som ikke kan komme hjemmefra. I kufferten har vi synsprøveudstyr og et fint udvalg af brillestel. Hvis du har specielle ønsker kan du give os besked på forhånd. Vi leverer brillen på adressen når den er færdig og kommer og yder service i form af diverse tilretninger og udskiftning af reservedele efterfølgende. Det koster ikke ekstra og vi kører gerne langt for at imødekomme vores kunders ønsker, således at vi dækker det meste af Midtjylland.

!BOOK DIN NÆSTE HJEMMESYNSPRØVER HER!

Når vi skal komme til dig 

Langt de fleste synsundersøgelser, vi foretager er i vores klinik i butikken, men nogen gange er omstændigheder sådan at du ikke kan komme til os. Det kan være du er gangbesværet, sengeliggende, eller har svært ved at være i en butik med mange andre mennesker. Så pakker vi bilen og kører ud til dig.

Vi kører ud til hjemmesynsprøver, på det tidspunkt der passer dig. Når vi kommer hjem til dig, har vi taget alt vores udstyr med, så vi kan tage en synsundersøgelse der er lige så grundig og præcis som hvis du var kommet til os. 

Når vi kommer tag vi selvfølgelig også et stort udvalg af stel med, så du har mulighed for at vælge det stel du helst vil have. 

Helt perfekt der hjemme

En af fordelen ved at vi kommer hjem til dig, er at vi har mulighed for at optimere brillerne i forhold til de afstande du ser på til dagligt. Det er især vigtigt hvis dit syn er nedsat og har brug for meget præcist optik for at kunne se. Vi kan også hjælpe med at rådgive om lys og afstande til tv’et og når du læser. 

Hvis der er behov for briller, kommer vi selvfølgelig også og levere dem hos dig, ligesom vi altid gerne kommer ud og udføre services på dem.

Det er helt gratis at få os ud til dig, og hvis du har brug for en pårørende er de også meget velkommen til at være med

Ofte stille spørgsmål om hjemmesynsprøve:

Hvad er en hjemmesynsprøve?

En hjemmesynsprøve er en synsundersøgelse i eget hjem. VI kommer ud til dig med alt vores udstyr, og måler dine øjne. Vi tester både afstandssynet og læsesynet, og fordelen er at vi gøre det i dine normale omgivelser. Vi kan også have brillestel med, så du har mulighed for at vælge et nyt. Når brillen er færdig kommer vi også og levere den til dig.

Hvordan foregår en hjemmesynsprøve?

Den forgår ved at vi tag vores udstyr med hjem til dig. Vi har en prøvekasse med, så vi kan afprøve styrker og en tavle så vi kan måle din synsprocent. Hvis du ikke har fået lavet briller af os tidligere har vi også mulighed for at teste hvilken styrke du har nu, så vi kan finde ud af om der er forskel. Når synsudmålinger er fortaget tjekker vi også øjet for gråstær.

Hvordan får jeg mine resultater fra en hjemmesynsprøve?

Dine resultater får du af vide med det sammen. Vi informere om der er behov for nye styrker, eller om den gamle brille virker optimalt. Hvis der er behov for at dine øjne ska tjekkes af en øjenlæge vil vi hjælpe med at få en tid til dig.

Ofte stillede spørgsmål om Synsprøve:

Hvorfor skal jeg tage en synsprøve?

En synsprøve eller synsundersøgelse, er en test af dit funktionelle syn, så du er sikker på at dit syn fungere optimalt. Når du får fortaget en synsundersøgelse hos en uddannet optometris er det altså din garanti for at dit syn bliver undersøgt korrekt og at de anbefalinger du får i forhold til briller eller kontaktlinser er det bedste for dig og dit syn. Vi står altså inde for det resultat vi kommer frem til under undersøgelse, så du altid kan føle dig i trygge hænder.

Hvordan foregår en synsprøve?

En synsprøve forgå på den måde at vi ved hjælpe af nogle forskellige undersøgelser, finder ud af hvilken styrke der gør at du ser helt optimalt. Vi indleder altid med nogle forskellige spørgsmål. Vi tjekker både om du er langsynet eller nærsynet, har bygningsfejl og om du har behov for en anden styrke at læse med. Under en synsprøve vil du få vist 2 glas op mod hinanden og bliver bedt om at vurdere hvilken en der er bedst. På den måde kan vi fin justere styrken lige præcis til dit behov. Vi tjekker også dit funktionelle syn, så du også bruger øjne optimalt. Til slut vil du altid for fremlagt resultaterne, så vi sammen kan finde den bedste løsning til dig.

Hvor tit bør jeg tage en synsprøve?

For en person der ellers er sund og rask, er det nok at få fortaget en synsundersøgelse ca. hvert 2. år. I de første 15 år af ens liv, kan synet dog ændre sig meget på kort tid og derfor ser vi ofte børn 1 gang om året, nogen gange hvert halve år. Fra 15 til 40 sker der ikke så meget med synet og langt de fleste kommer dog også kun efterbehov. Efter 40 ændre synet sig igen meget, og her er det vigtig at vi får kigget øjne efter ca. hvert 2. år så eventuelle forandring kan opdages i tide.

Hvordan kan jeg forberede mig til en synsprøve?

Tænk over hvad du har af problemer med dit syn. Er det sløret langt væk, eller tæt på? Har det stået på i lang tid, eller er det pludseligt opstået? Løber dine øjne meget i vand, eller bliver de hurtigt tørre? Tag du medicin er det en god ide at have en medicin liste med, så vi kan kontrollere om der er noget der kan påvirke øjne. Det er også en god ide at hørere ens nærmeste familie om der er arvelige øjensygdomme så vi skal være obs på. Tag meget gerne dit seneste par briller med, selvom du ikke bruger dem.