Både Mette, Didde, Helen og Mette er optikere med mange års erfaring

Vi kan kontrollere om dit syn har ændret sig og få en snak om de nye muligheder, der er kommet siden sidste gang du fik briller. Er det første gang du skal have briller, kan vi vejlede dig til at finde den løsning, der imødekommer dine behov bedst muligt. Vi laver altid en grundig synsprøve.

Der sker hele tiden en udvikling i fremstillingen af brilleglas. Derfor findes der i dag langt bedre og mere avancerede glas, end der gjorde for nogle år siden. Resultatet af dette kan både være et bedre syn og bedre komfort i hverdagen. Vi leverer alt i briller og solbriller med og uden styrke. Vi laver læsebriller, kørebriller, golfbriller, sengebriller, cykelbriller, dykkerbriller og nytårsbriller.

Vi er så heldige at Mette er svagsynsoptiker og derfor kan hjælpe vores kunder med de lidt mere specialiserede synshjælpemidler så som lupper og svagsynsoptik. Vi sørger for ansøgninger til det offentlige samt til synssamarbejde midt.

Kontaktlinser

Hvis du er til kontaktlinser kan også vi tilbyde mange løsninger. Vi har fuldtidsabonnementer og deltids abonnementer. Vi kan tale om hvorvidt linserne er til sportsbrug eller du ønsker at bruge dem hele dagen og natten. Vi, Hadsten Optik,  har stor succes med at tilpasse linser med læsestyrke (multifokale linser) og var nogle af de første der startede op med konceptet i Jylland. Vi har endagslinser, 7 dagslinser, 14 dagslinser, speciallinser, månedslinser, døgnlinser, silikonelinser, linser der korrigerer for bygningsfejl og farvede linser. Vi har linser der kan korrigere for stort set alle synsfejl, og er grundige og seriøse i vores vejledning. Hvis ikke man passer på sine øjne og går til regelmæssig kontrol med sine linser, kan man risikere at der opstår komplikationer der ikke opdages i tide. Derfor er alle linsekontroller inkluderede i vores abonnementer